WSET-opleidingen via Winecom

WSET (Wine Spirit Education Trust)

WSET (Wine & Spirit Education Trust) is de grootste wijnopleider ter wereld. Jaarlijks nemen meer dan 100.000 mensen in ongeveer 75 landen deel aan één van deze cursussen. Er bestaan binnen WSET 4 verschillende niveaus: level 1: beginner, level 2: internationaal wijnbrevet, level 3: sommelierniveau, level 4: Diploma, voor professionals in wijn.

Wij bieden de WSET 1 en 2 cursus aan die gegeven worden door onze wijnprofessionals die minimaal level 3 geschoold zijn.

WSET level 1:
De wijncursus WSET Level 1 is een goede en vooral ook leuke, motiverende kennismaking met wijn. Op maat gemaakt voor de supermarktmedewerker en met een officieel erkend diploma. Naast de meest belangrijke wijn-theorie is er veel aandacht voor Wijn in de Supermarkt praktijk. Indien de cursus in-company wordt gegeven zullen we ook letterlijk stilstaan bij uw wijnschap.

WSET level 2:
Voor de liefhebbers die de smaak te pakken hebben gekregen na het afronden van WSET Level 1 of voor wie gelijk in het diepe wil springen. In deze cursus gaan we verder en dieper in de theorie van wijn, wijn maken en de verschillende druivenrassen. Onze focus zal wederom op Wijn in de supermarkt zijn en ook deze cursus wordt afgerond met een officieel erkend diploma. Naast de theorie is er veel aandacht voor wijn-spijscombinaties in de supermarkt en het proeven van wijn om de smaak van de wijn te kunnen omschrijven richting de klanten.

Bekijk hier ons aanbod

de Wijncursus (WSET 1) voor beginners

  • Cursuslocaties in heel Nederland
  • Gegeven door professionele wijn-docenten
  • 2 lessen van 2,5-3 uur
  • Officieel erkend diploma (WSET)
  • Praktijk proeven en theorie gecombineerd
bekijk opleiding

Onze opdrachtgevers

© Wine & Food Communication Group BV • KvK 62115278