SDEN-opleidingen via Winecom

SDEN (Stichting Dranken Examens en Normering)

De interesse in wijn en bier neemt toe, online is steeds meer te vinden en de mobiele APPS zijn niet meer weg te denken. De wijnconsumptie is de afgelopen 40 jaar bijna verviervoudigd en bier/ speciaal bier is hip en happening. Om de verbinding te houden met de klanten in de supermarkt en er voor te zorgen dat zij niet alleen online voor advies en inspiratie gaan kijken, bieden wijn en biercursussen aan erkend en gecertificeerd door SDEN.

Wij bieden voor wijn SDEN niveau 1 en 2 aan en voor bier SDEN niveau 1, gegeven door onze professionals die allemaal minimaal niveau 3 geschoold zijn.

SDEN 1 voor wijn:
In deze cursus brengen wij jullie op een leuke en vooral motiverende wijze jullie de basiskennis over wijn bij. We hebben onze cursus gebaseerd op de supermarkt en zullen de theorie en praktijk samen gaan brengen in deze cursus, zodat jullie aan het eind met de juiste middelen de klanten van wijnadvies kunnen voorzien aan het schap en op de winkelvloer.

SDEN 2 voor wijn:
Voor de liefhebbers die de smaak te pakken hebben gekregen na het afronden van SDEN niveau 1 of voor wie gelijk meer de diepte in wilt. In deze cursus gaan we dieper in de theorie van wijn, wijn maken en de verschillende druivenrassen. Onze focus zal wederom op Wijn in de supermarkt, naast de theorie is er veel aandacht voor wijn-spijscombinaties in de supermarkt en het proeven van wijn om de smaak van de wijn te kunnen omschrijven richting de klanten.

SDEN 1 voor bier:
In deze cursus brengen wij jullie op een leuke en vooral motiverende wijze jullie de basiskennis over bier bij. We hebben onze cursus gebaseerd op de supermarkt en zullen de theorie en praktijk samen gaan brengen in deze cursus, zodat jullie aan het eind met de juiste middelen de klanten van wijnadvies kunnen voorzien aan het schap en op de winkelvloer.

Bekijk hier ons aanbod

de Biercursus voor beginners

  • Cursuslocaties in heel Nederland
  • Gegeven door professionele bier-docenten
  • 2 lessen van 2,5-3 uur
  • Officieel erkend diploma
  • Praktijk proeven en theorie gecombineerd
bekijk opleiding

Onze opdrachtgevers

© Wine & Food Communication Group BV • KvK 62115278