Opleidingen via Winecom

Wijn- en bieropleidingen van Winecom

Consumenten van beter advies voorzien doordat er meer kennis op de winkelvloer is? Winecom biedt de supermarkt en haar personeel verschillende opleidingen aan op het gebied van wijn en bier. Bij een basistraining wijn of bier wordt alle basiskennis overgebracht en worden er handvatten gegeven waarmee zo goed mogelijk van advies kan worden voorzien aan de consumenten. Consumenten kunnen door deze basistraining beter worden geïnformeerd aan het schap. Het is een volwaardige training voor alle basiskennis die wordt afgerond met een diploma.

Maar als er behoefte is aan een workshop van een paar uur, dan is dat ook mogelijk. Boek een themaworkshop met als thema de bbq, zomer of kerst. Hier wordt echt de focus gelegd op het seizoen. Tijdens een themaworkshop worden tips en tricks gegeven, naast de nieuwste trends op het gebied van bier en wijn en eventueel in combinatie met spijs. Door het volgen van een themaworkshop wordt het een feestje voor het personeel om deze kennis ook te delen met de consumenten.

Er zijn veel opties en Winecom denkt graag mee met de supermarkt. Zo kan er een op maat gemaakt opleiding, cursus of workshop worden aangeboden, speciaal naar de behoefte van de supermarkt. Dit kan op locatie worden aangeboden of op een zelfgekozen locatie. Een regionale cursus of opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Met een regionale cursus worden meerdere winkels tegelijk bediend, die komen dan samen op één locatie.

Onze opdrachtgevers

© Wine & Food Communication Group BV • KvK 62115278