De partner voor uw supermarkt op het gebied van opleiding in wijn & bier, activatie en events.

Opleidingen

Meer kennis op het gebied van wijn en bier op de winkelvloer? Wij bieden de ondernemer en personeel tal van opleidingen aan, van een basis training tot een erkende opleiding.

Lees meer »

Activatie

Op zoek naar een leuke instore promotie in de winkel? Een wijn of bieradviseur op de winkelvloer of een mooi merchandise programma? Winecom biedt de passende mogelijkheid.

Lees meer »

Events

Met onze wijn en bier adviseurs kunnen wij jullie ondersteunen tijdens een georganiseerd event of helpen met het organiseren en geven van een wijn of bierproeverij.

Lees meer »

Over Winecom

Winecom verzorgt opleidingen en activatie op het gebied van wijn en bier, specifiek voor het supermarktkanaal in Nederland en België. Je kan hierbij denken aan:
• Opleidingen: wijnopleiding voor medewerkers van de supermarkt; van basistraining tot een erkende opleiding met een diploma of een leuke workshop.
• Promotie- en activatiewerkzaamheden op de winkelvloer;
• Evenementen; denk hierbij aan wijn of bierproeverij door onze professionals.

De training en opleiding die wij verzorgen zijn divers; dit kan zowel op SDEN (Stichting Dranken Educatie Nederland), als WSET (Wine Spirit Education Trust) niveau.

Dit doen wij niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook onze medewerkers krijgen de kans om hun kennis uit te breiden en de mogelijkheid om door te groeien als docent.

Lees meer »

Werken bij

Al onze medewerkers hebben één ding gemeen en dat is de passie voor het wijn of bier vak. Herken jij jezelf hierin en ben jij bevlogen van druiven, een vinoloog in de dop of raak jij gewoon razend enthousiast van wijn en deel jij dit graag met anderen? Of misschien ben jij wel….. Zo’n zelfde one or 2 liner voor bier, wie schud dit uit zijn of haar mouw?

Meld je dan nu bij ons aan en neem contact op met: Willen we hier één van onze e-mail adressen en telefoonnummer hebben staan of het huidige aanmeld formulier?

Lees meer »

Onze opdrachtgevers

© Wine & Food Communication Group BV • KvK 62115278