Events via Winecom

Event organiseren?

Een event organiseren voor een betere klantenbinding? Winecom biedt onder andere ondersteuning door een wijn- of biertruck voor te rijden met wijn- of bieradviseurs die de consumenten in de watten leggen door de lekkerste bieren of wijn te schenken. Maar uiteraard zijn deze wijn- en bieradviseurs ook in te huren bij een wijn- of bierproeverij, zij weten alles te vertellen over de seizoenswijnen en -bieren en maken daardoor een groot succes van uw event.

Winecom biedt niet alleen ondersteuning in de vorm van bier- en wijnadviseurs te leveren, de gehele organisatie kan uit handen worden genomen! Zo kunnen er events worden georganiseerd op kleinere en grotere locaties, waar wijn op bestelling verkocht kan worden door verschillende winkels. Ook kunnen deze events voor het personeel gegeven worden. Kleinere proeverijen kunnen worden georganiseerd voor een klein gezelschap genodigden. Winecom ontzorgt volledig en organiseert een event op maat. Maar ook alleen begeleiden van de dag is mogelijk of alleen ondersteuning bieden op andere vlakken.

Winecom organiseert ook wijn- en bierproeverijen voor de consumenten, namens de supermarkt. Hier komen bier- en wijnadviseurs vertellen over de verschillende wijnen en bieren, die gedronken worden. Een ware belevenis voor de consumenten. Deze proeverijen worden in de winkel georganiseerd of op een locatie naar keuze.

 

© Wine & Food Communication Group BV • KvK 62115278