Activatie via Winecom

Diverse mogelijkheden voor Instore activatie op de winkelvloer, Mechandise, POS promotie en nog veel meer

Winecom biedt diverse mogelijkheden op het gebied van activatie mogelijkheden op de winkelvloer. Zo hebben wij veel gespecialiseerde wijn en bier adviseurs die kunnen ondersteunen op de winkelvloer tijdens een grote promotie, maar bijvoorbeeld ook bij een leuke lokale actie. Meer behoefde aan Merchandise of POS promotie ondersteuning, ook dit kunnen wij bieden en we denken graag mee voor een op maat gemaakt pakket.

Naast de boven genoemde activatie en pakketten verzorgen wij Consumenten activaties, POP-up stores / trucks, merktrainingen. Eigenlijk alles wat er verzonnen kan worden op het gebied van activatie, promotie en ondersteuning kunnen wij bieden.

Instore promoties

Ondersteuning op het gebied van Instore promotie in de supermarkt

Op het gebied van instore activatie hebben wij een breed aanbod en denken we graag mee. Onze wijn en bier adviseurs kunnen breed ingezet worden. Denk hierbij aan de grote promoties in de winkel, maar ook bij lokale acties of evenementen. Misschien hebben jullie wel een groot promotie moment tijdens het asperge of mosselseizoen, of pakken jullie bijvoorbeeld groots uit met Sushi. Wij ondersteunen jullie graag met onze wijn en bier adviseurs om hier een nog groter succes van te maken.

Meer behoefte aan aandacht en schap verzorging, wij denken graag met jullie om het maximale uit jullie schappresentaties te halen. Ook op het gebied van cross selling bezoeken we graag jullie winkel en denken we graag mee met het maken van mooi combinaties om meer uit de wijn en biercategorie te halen.

Merchandise

Ondersteuning op het gebied van Merchandise in de supermarkt

De wijn en bierconsumptie in Nederland heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. Online is steeds meer te vinden en de consumenten weten zelf meer en meer van deze categorieën. Het moment om hierop in te spelen en zorgen dat dit zichtbaar wordt in jullie supermarkt. Winecom biedt tal van mogelijkheden en helpt graag mee door middel van Merchadising de klanten hiermee te verrassen.

POS promotie

POS promotie en pakketten voor jullie supermarkt.

Winecom biedt ondersteuning op het gebied van POS promotie en pakketten. De wijn en bierafdeling ondersteunen met een mooie aankleding of leuke gadgets bij Winecom kun je verschillende kanten op. Wat te denken wat een mooi “chateau” of wijngaard in jullie winkel. We hebben verschillende pakketten om van de wijn en bier afdeling een heuse belevenis te maken tijdens de shopping trip van de klanten.

Meer behoefte aan een wat kleiner pakket, we denken ook graag mee om meer visualiteit aan het schap te creëren door bijvoorbeeld wijn of bierspijs tips op flyers of schap banners voor bij jullie schap of second placement. Denk ook aan het ontwerpen van een QR-code die gescand kan worden bij het schap met de tips van onze wijn en bierspecialisten

Consumenten activatie

De klanten van jullie supermarkt verrassen, wij helpen graag.

Het bezoek aan de supermarkt moet leuk en uitdagend blijven voor de klanten. De klanten blijven verrassen en uitdagen is daardoor ook een must. Winecom ondersteund graag in deze missie. Wij bieden tal van mogelijkheden, van workshops en proeverijen voor de klanten als on en offline tips en wijn of bierspijs combinaties. We denken graag mee om samen te kijken of we hier een spaaractie aan kunnen koppelen. Of een verloting bij een grote wijn of bier actie in de winkel.

Pop-Up

Creatieve en originele “Pop-Up” ideeën? Wij helpen graag.

In deze tijd zijn foodtrucks niet meer weg te denken, maar wat te denken van een “Pop-up” wijn of biertruck bij jullie voor de winkel of op een lokaal event. Een leuke en originele manier om de klanten te verrassen en de wijn of biercategorie extra onder de aandacht te brengen. We kunnen dit zelfde natuurlijk doen op een externe locatie, een vrijstaand pand, jullie kantine of het grasveld naast de winkel toveren we om in een waar wijn of bier Pop-Up festival met de wijnen en bieren uit jullie supermarkt. We ondersteunen deze momenten graag met onze wijn en bier adviseurs om van het geheel tot een feest te maken.

Merktraining

Meer weten over de sterke merken in jullie supermarkt?

Sterke merken worden steeds belangrijker in de wijncategorie. De klanten hebben behoefte aan hou vast, hierdoor is het erg belangrijk om de klanten dit ook te bieden. Winecom helpt graag met een merktrainingen van de grote merken in jullie supermarkt. Door meer kennis te hebben hiervan kunnen jullie de klanten hier nog beter in adviseren en daarnaast uit te dagen. Hoe leuk is het om vanuit het merk de klant te kunnen verrassen en aan te sporen om voor een bijzondere gelegenheid eens iets anders te proberen? Wij bieden graag tips en tricks tijdens onze merktrainingen, maar helpen jullie vooral de kracht en de USP’s van het merk te ontdekken zodat jullie dit ook kunnen inzetten in jullie winkels.

© Wine & Food Communication Group BV • KvK 62115278